2/8/12

Hejsan Sverige!

Som några av er kanske vet, är jag född i Sverige och anser mig vara svensk. Det är så roligt att veta att jag har svenska tittare och läsare, hela vägen från Amerika! Många av er ville veta vilken del av Sverige jag kommer från - och det är Göteborg.

Även då jag flyttade från Sverige när jag var yngre, minns jag fortfarande hur det var att leva där, som det vore igår! Det är roligt att tänka sig att när jag flyttade till Schweiz, kunde jag knappt prata engelska (eller franska!) :)

Sista gången jag var i Sverige var för några år sedan. Vi åkte till Stockholm, Göteborg naturligtvis, och besökte min mormor som bor på landet i Blekinge (pussar till dig mormor!).
Hursomhelst, jag ville bara skicka en speciell hälsning och förhoppningsvis kommer jag tillbaka på ett besök snart! Skulle älska att göra en liten 'meet & greet'!

Kramar XOXO

20 comments:

 1. OMG hej jag visste inte att du prattade svenska blev förvånad jag bor i Göteborg kollar alltid på dina videos kram :)

  ReplyDelete
 2. Puss! :) Glade hilsner fra Danmark!

  ReplyDelete
 3. Vad kul!!! Älskar din blogg och dina videor, du inspirerar till tusen! :) Kramar

  ReplyDelete
 4. Jeg kommer fra Norge, men du forstår sikkert hva jeg skriver :) Kult at du lager en slik blogpost! :D Kram och puss <3

  ReplyDelete
 5. you are sooo gorgeous and funny and beautiful :)

  http://prinzessinbouvet.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Jag hittade till din blogg för inte så länge sedan genom YT och jag gillar den för du är så otroligt inspirerande och ärlig.
  Såg att du var född i Sverige men visste inte att du skrev/pratar svenska. Roligt!
  Ha det gott!

  ReplyDelete
 7. Ahhhhh fan vad sjukt haftigt!! Jag hittade YT channel genom jobb (jobbar pa Google) och tycker du ar sjukt cool, haftig och odmjuk! Keep up the good work!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Linda! :) I would love to ask you a question about Google, do you think you can email me at anniesbeautylife@gmail.com? Thanks! xoxo

   Delete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Hej Annie. Hvor er det fantastisk, at du har svenske rødder. Jeg er selv fra Danmark, og jeg vil gerne høre nærmere, hvis du laver en "Meet & Greet". Så kan jeg komme til Sverige for at sige hej. :)

  ReplyDelete
 10. Jeg er fra Norge, men håper du skjønner hva jeg skriver :) Elsker videoene dine, Annie! Fikk meg en juicemaskin rett etter jeg så videoen din. Du er veldig inspirerende! Lots of love

  ReplyDelete
 11. Hej Annie! Skulle du kunna göra en video där du pratar svenska?:D

  ReplyDelete
 12. Hejsan Annie, vad kul att du också är från Göteborg :)! Jag undrar ifall du skulle kunna berätta lite om vad det är du pluggar i New York och om hur det är att klara sig/leva där? Hade varit jätteintressant:D

  ReplyDelete
 13. vad roligt att du gjorde ett inlägg på svenska! du borde göra en video också där du pratar lite svenska. skulle vara kul att höra! :)

  ReplyDelete
 14. OMG, jag skulle ALDRIG ana att du kom från Sverige =D Gud vad kul att en av mina makeup gurus kan svenska :)

  ReplyDelete
 15. Heej!Helt sjukt att du är svensk har kollat igenom en massa av dina videor idag och tyckt att du är sjukt vacker och duktig (sminket och alla dina hälsovanor) ! Trodde verkligen aldrig att du var svensk. Skulle vara jättekul med en läsarträff om du någonsin befinner dig här i sverige :D

  ReplyDelete
 16. Hej Annie! ville bara säga att du är fantastiskt vacker och du ger mig massor av inspiration. Tack vare dig har jag faktiskt blivit mycket mer motiverad till att träna och äta nyttigt. Skulle vara kul om du gjorde en video när du pratar lite svenska :)
  Kramar

  ReplyDelete
 17. Har följt dig sjukt länge på youtube men förstod aldrig att du var svensk... tills nu. Vad kul! Älskar verkligen både din blogg och din youtube-kanal, har fått så underbara tips, du är bäst!

  ReplyDelete
 18. Passar på att skriva på svenska nu när jag förstår att du är svensk haha :) Måste tacka för all inspiration, jag har kollat på alla videor från FullyRawKristina och Liferegenerator och många fler och hittade även din kanal för ett tag sen. Älskar dina videos om hälsa, livsstil och DIY grejer till håret, ansiket och mycket mer! Gillar din instagram väldigt mycket med superfina bilder! Kul med någon i typ samma ålder med samma intressen som inspirerar :)

  ReplyDelete